Привет, Anonymous » Регистрация » Вход
Вземи от книжарница ХуЛите!

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
Регистрация

ХуЛитери:
Нов: zlatin139
Днес: 0
Вчера: 0
Общо: 13931

Онлайн са:
Анонимни: 438
ХуЛитери: 7
Всичко: 445

Онлайн сега:
:: Albatros
:: LATINKA-ZLATNA
:: marathon
:: vlakant
:: LeoBedrosian
:: botyofentiev
:: elsion

Онлайн книжарница

Купи онлайн от книжарница ХуЛите!

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Май 2021 »»

П В С Ч П С Н
          12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31           

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Съвет на сайта:
8 съветници

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator


С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите » раздел "Избрано любовна лирика"

Търсене в този раздел:   
[ Начало | Избeри нов раздел ]
раздел: Избрано любовна лирикаПоследният залез на октомври

Публикувано от anonimapokrifoff на 15.05.2021 @ 12:10:47 (24 четения)

автор: YOTOVAVA
Животът вече преваля.
Платих си всичко – без остатък,
за гняв, за обич и провал...
Щом жънеш бури – сял си вятър.


 ( пълен текст » още 511 знака | 1 коментар | оценка: няма ) 
раздел: Избрано любовна лирикаПролетно почистване на душата

Публикувано от Administrator на 29.04.2021 @ 19:33:32 (32 четения)

автор: yotovava
Аз вече отговор не търся.
Намеря ли го – и какво?
Ти дълго рови с кални пръсти
в глъбта на моята любов.


 ( пълен текст » още 641 знака | коментирай | оценка: няма ) 
раздел: Избрано любовна лирикаКато мисля за теб

Публикувано от anonimapokrifoff на 24.04.2021 @ 12:17:40 (41 четения)

автор: Albatros
... като мисля за теб,
ставам бяло планинско поточе,
дълъг вятър във степ,
черен облак – небето нагрочил,


 ( пълен текст » още 551 знака | 2 коментара | оценка: 5 ) 
раздел: Избрано любовна лирикаПоследната Жена

Публикувано от anonimapokrifoff на 23.04.2021 @ 10:20:01 (50 четения)

автор: Albatros
... когато някой ден се съберем –
ако се случи някога изобщо,
ще бъда старец, побелял съвсем,
негоден за съпружеската общност,
край рокличката твоя от жарсе –


 ( пълен текст » още 961 знака | коментирай | оценка: няма ) 
раздел: Избрано любовна лирикаНе си Жена, ти просто си икона

Публикувано от anonimapokrifoff на 20.04.2021 @ 10:32:35 (41 четения)

автор: Albatros
... дали си камък, или шепа мливо, дали си блага изворна вода,
за теб си мисля винаги красиво! – момичето с пола във резеда,
сънувам те в поля и ледни преспи, понявга и в братилите жита,
за теб си пея смахнатите песни, за теб молитви в черквата чета,


 ( пълен текст » още 735 знака | 1 коментар | оценка: 5 ) 
раздел: Избрано любовна лирикаЖестоко е, че няма да си моя

Публикувано от anonimapokrifoff на 19.04.2021 @ 10:14:24 (49 четения)

автор: Albatros
Едва ли някой ден ще бъдеш моя,
но аз до сетен дъх ще бъда твой –
печален стопаджия на завоя! –
забравен, стар лирически герой,
не знам ще спреш ли своята "Toyota",


 ( пълен текст » още 814 знака | 2 коментара | оценка: 5 ) 
раздел: Избрано любовна лирикаЛюбов библиографична

Публикувано от anonimapokrifoff на 15.04.2021 @ 10:17:29 (49 четения)

автор: pc_indi
Обиколихме го живота.
На длъж и шир.
И беше сто години самота
след дългите война и мир.


 ( пълен текст » още 1101 знака | 1 коментар | оценка: 5 ) 
раздел: Избрано любовна лирикаПеро от Птицата Любов

Публикувано от anonimapokrifoff на 14.04.2021 @ 10:29:02 (51 четения)

автор: Albatros
... да беше птица, но не си,
да беще вятър, да те рейна,
и – капка в утринни роси,
да те търкулна – ненадейна,
да беше сетна шепа сняг,


 ( пълен текст » още 684 знака | 3 коментара | оценка: 5 ) 
раздел: Избрано любовна лирикаБавна мъжка песен

Публикувано от anonimapokrifoff на 11.04.2021 @ 10:56:37 (58 четения)

автор: Albatros
... аз съм бавният мъж,
който тихо пристъпва в съня ти,
ще те милна веднъж,
сетне пак – още няколко пъти,


 ( пълен текст » още 548 знака | 2 коментара | оценка: 5 ) 
раздел: Избрано любовна лирикаПодир Бялата лястовица

Публикувано от anonimapokrifoff на 09.04.2021 @ 12:13:45 (43 четения)

автор: Albatros
Живях с красивата мечта все някога да те постигна,
и водеше ме през света луната – тънка като мигла,
гори ме слънцето безспир по най-неверните пътеки,
и под небесния Всемир сънувах ласките ти леки! –


 ( пълен текст » още 628 знака | 1 коментар | оценка: 5 ) 


добави твой текст Подир Бялата лястовица » показани от заявени
добави твой текстПубликувано на 09.04.2021 @ 12:13:45 (43 четения)

автор: Albatros » раздел: Избрано любовна лирика

Живях с красивата мечта все някога да те постигна,
и водеше ме през света луната – тънка като мигла,
гори ме слънцето безспир по най-неверните пътеки,
и под небесния Всемир сънувах ласките ти леки! –

 ( пълен текст » 1 коментар » оценка: 5 ) 

Книги на ХуЛитери

Купи онлайн от книжарница ХуЛите!

Последни ХуЛи

15.05.2021 год.
»  Последният залез на октомври
29.04.2021 год.
»  Пролетно почистване на душата
24.04.2021 год.
»  Като мисля за теб
23.04.2021 год.
»  Последната Жена
20.04.2021 год.
»  Не си Жена, ти просто си икона
19.04.2021 год.
»  Жестоко е, че няма да си моя
15.04.2021 год.
»  Любов библиографична
14.04.2021 год.
»  Перо от Птицата Любов
11.04.2021 год.
»  Бавна мъжка песен
09.04.2021 год.
»  Подир Бялата лястовица
04.04.2021 год.
»  Не презимувай в този сън
29.03.2021 год.
»  Лека нощ, мила!
22.03.2021 год.
»  Да се любим и Бог да ни гледа
19.03.2021 год.
»  Вечерно обяснение в Любов
11.03.2021 год.
»  Уморих се
08.03.2021 год.
»  Дявол в бяла перушина
05.03.2021 год.
»  Любовна история
25.02.2021 год.
»  Едно момиче свири на пиано
20.02.2021 год.
»  Обещай ми в неделя Възкръсване
13.02.2021 год.
»  Метаморфози
04.02.2021 год.
»  Кръстопътно затишие
27.01.2021 год.
»  Предсказание
23.01.2021 год.
»  Писмо от третия етаж
20.01.2021 год.
»  Любовна нощ
14.01.2021 год.
»  Свободата сутрин е измамна
08.01.2021 год.
»  Щрих за сбогуване
05.01.2021 год.
»  Мълчанка
03.01.2021 год.
»  Сълзи след стогодишен сън
31.12.2020 год.
»  Фотографиране на тъгата
»  Зимно обяснение в любов
21.12.2020 год.
»  Очи за разсъмване
03.12.2020 год.
»  След последния спектакъл
01.12.2020 год.
»  Другото име на самотата
23.11.2020 год.
»  Вярата в Теб
20.11.2020 год.
»  Орехова приказка
12.11.2020 год.
»  Неравномерният такт на раздялата
10.11.2020 год.
»  Замина влакът без един от нас
05.11.2020 год.
»  Приказка от 1001 нощ
03.11.2020 год.
»  Дъждовен шал за сбогом
01.11.2020 год.
»  Сбъркано петолиние

В и д е о   Х у Л и

Последните 3 клипа
Yпоен

18.07.2017 / 11:00
посещения » 2926

Разплакани Луни

01.06.2015 / 14:36
посещения » 4743

Угаснала Луна

31.05.2015 / 11:50
посещения » 4204

Т ъ р с е н е

Търсене по :






разширено търсене