Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
ХуЛитери:
Нов: Darsy
Днес: 0
Вчера: 0
Общо: 14243

Онлайн са:
Анонимни: 4356
ХуЛитери: 0
Всичко: 4356

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Август 2026 »»

П В С Ч П С Н
          12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31           

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator

С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - Монолог в състояние на полет
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Анкета :: Вашата оценка:

5
43%
 43%  [ 7 ]
4
18%
 18%  [ 3 ]
3
25%
 25%  [ 4 ]
2
6%
 6%  [ 1 ]
1
6%
 6%  [ 1 ]
Всичко гласували : 16

Автор Съобщение
competition
Модератор
Модератор

Записан(а): Apr 26, 2010

МнениеВъведено на: 20 Апр 2012 15:45:28 » Монолог в състояние на полет Отговори с цитат върни се горе

Да ви кажа, депресиите са хубаво нещо. Особено когато са останали в миналото. След тях е като след буря. Всичко е някак свежо, блестящо и литнало. А пък методите за излизане от депресия и последиците от тях са черешката на тортата. И понеже съм следдепресивно великодушна, ще Ви ги синтезирам: „Адреналин, небеса и някой, с когото да ги споделиш”. Голямото лутане е, докато се уцели правилната доза и комбинация. Все пак зад всяка дума се крият толкова много различни разбирания, тълкувания и възможности. Аз пробвах какво ли не, докато накрая, за късмет, ми предписаха клуб за екстремни спортове. Опитах бънджи, скално катерене, скачане с парашут. Кротнах се при самолетите. Заедно с инструктора се оказаха убийствено добра комбинация.

Не обещавам, че ще подейства и при вас. На мен летенето ми е в кръвта. Все пак съм жена с репутация на вещица. Въпреки, че напоследък работя като рекламаторка. Не, не мислете, че ме наемат да вразумявам разни типове, дръзнали да предлагат некачествени стоки или услуги. Напротив! Превъзнасям ги до небесата. Последната ми поръчка е реклама на мед и пчелни продукти. Пребоядисах самолета в жълто и черно, добавих прозрачни крила и го превърнах в огромна пчела. Обрах овациите! Особено на малчуганите. В такъв хит се превърнах, че дори се разхождам маскирана като пчеличка.

Та такива ми ти работи... В момента обаче пчелите са прибрани в хангара и в гардероба, а аз си чакам пред хижичката ... Изцяло съм се приспособила към простичкия начин на живот сред природата. Даже и огън запалих. Е, той всъщност не пламна. Не съм събрала верните съчки. Ама пък как хубаво дими! С малко въображение дори мирише на смола... Но шансът да сготвя вечеря на него е минимален дори за непоправимия ми оптимизъм ... Дали да не пусна микровълновата? Без да си признавам, де, че ще ми отлетят и репутацията, и романтиката.

А, чуват се крясъци! Монолозите на Х. На Харалампи. (Вие Хамлет ли си помислихте?) Мислите ми се превръщат в пчели. Политат, жужат, но не жилят. Леле! Вечерята... Не! Пълна каша! Мисля единствено за летящо одеяло, с което да отвлека Х и ... да му прекъсна монолозите. Защото никой не може да отвежда по-добре до седмото небе от един инструктор по летене.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
pc_indi
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 06, 2005
Място: София

МнениеВъведено на: 20 Апр 2012 23:05:57 » Отговори с цитат върни се горе

"Не съм събрала верните съчки."... Laughing
Но верните думички сякаш събрани ми се струват..Летящото одеало също се явява май летателна машина..Smile)
Свежо и усмихващо е.Успех! Smile
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Посети сайта на потребителя
raiavid
Гост

МнениеВъведено на: 21 Апр 2012 14:50:29 » Отговори с цитат върни се горе

Хубаво е написано! Като че ли става и за предния конкурс "Очи към себе си" Успех в конкурса!
LinaTod
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Mar 20, 2012

МнениеВъведено на: 30 Апр 2012 16:11:25 » Re: Монолог в състояние на полет Отговори с цитат върни се горе

Хехе, свежа идея!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Покажи мненията преди:      
Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Не можеш да пускаш нови теми
Не можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума