Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
ХуЛитери:
Нов: Darsy
Днес: 0
Вчера: 0
Общо: 14243

Онлайн са:
Анонимни: 4404
ХуЛитери: 0
Всичко: 4404

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Август 2026 »»

П В С Ч П С Н
          12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31           

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator

С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - На дъщеря ми Елеонора
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Анкета :: Вашите оценки

5
75%
 75%  [ 3 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
25%
 25%  [ 1 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Всичко гласували : 4

Автор Съобщение
competition
Модератор
Модератор

Записан(а): Apr 26, 2010

МнениеВъведено на: 06 Юни 2010 16:12:19 » На дъщеря ми Елеонора Отговори с цитат върни се горе

Някога, много отдавна, когато бях малка като теб, обичах да мечтая. Бях принцеса от измислено царство, представях си, че съм фея и мога да променя света, исках всяко мое желание да се сбъдва веднага. Чувствах се щастлива дори и в мигове на тъга и разочарование, не унивах, защото вярвах, че светът е красив и нищо не може да го помрачи. После пак „политах” във висините, гонейки вятърничавите си идеи. Спокойно мога да кажа, че имах безоблачно детство, живеейки в един свят, съизмерим само със света на приказките.
По-късно прекрачих прага на детството, но не спрях да летя, защото се понесох на крилете на едно ново и непознато досега за мен чувство - любовта. Неописуемо е и не може да бъде сравнено с нищо изживяно до момента. Летях на крилете на любовта и се чувствах отново щастлива. Понякога падах отвисоко и се удрях, но знаех, че трябва да продължа напред и да се боря за мечтите си. Гледах живота сякаш през розови очила и бях на върха на щастието. Витаех в облаците, дъхът ми често спираше, надявах се само на един поглед, една прегръдка, една целувка от любимия човек.
Младостта и любовта ми даваха сили и аз с усмивка на уста продължавах напред. Нищо не бе в състояние да спре полета ми - заобикалях буреносни облаци, вярвах, че и след най-тежката нощ идва утрото. Наслаждавах се и на най-дъждовните и мрачни дни, защото с нетърпение очаквах след това дъгата. Бях млада и неопитна, но много, много щастлива. Ако наистина има седем небеса, то със сигурност бях на седмото от тях.
Твърде скоро разбрах, че животът не е само щастие и радост. Усетих болката и мъката по загубата на любими хора; плачех и страдах; забравих, че някога съм летяла с шарените балончета от детството ми, вече не вярвах, че съм обичала и съм била обичана. Смятах, че се намирам в дълбока бездна, в която има само студ, тъмнина и влага. Сравнявах се с ранена птица, която иска да излети от там и отново да се рее из висините, но не може, защото са прекършени крилата й. Затворих се в себе си, спрях да вярвам на хората на приятелите си, дори на себе си. Животът ми се превърна в една безсмислица, беше ме страх от неизвестността, от бъдещето, дори от факта, че вече не мога да летя...
И тогава в живота ми се появи ТИ. И го осмисли. Още в секундата, в която дойде на този свят. Помогна да излекувам крилата си и да полетя отново. Това е най-истинското състояние на полет. И най-великото. То е смисълът на съществуването.
Всеки път, когато протягаш към мен мъничките си ръце, аз усещам, че летя - някъде високо в небето, където не могат да се извисят дори и птиците. Осъзнавам, че всичко, което правя, го правя заради теб. В името на твоето щастие. Няма значение каква цена ще заплатя, но аз трябва да летя, за да те науча и теб. Виждам как вятъра гони разпиляната ти косица, а ти се повдигаш на пръсти и се опитваш да достигнеш слънцето. И това ще стане. И чак тогава ще полетиш, носейки се на крилата на сбъднатите мечти, на любовта, на живота.
Ти си моята вселена. С твоята усмивка се събуждам и с нея заспивам. С мечтите ти ставам и отново с тях си лягам. И когато ме попиташ: ”Кой живот за мен е по-важен - твоят или моят?”, аз ти отговарям: ”Моят.” Ти ме поглеждаш някак странно, нацупваш устните си и ми обръщаш гръб. А аз се смея, защото още не разбираш, че моят живот си ТИ... ...
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
contesa
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Jun 05, 2010
Място: Приморско

МнениеВъведено на: 07 Юни 2010 23:12:31 » Отговори с цитат върни се горе

Чудесно е ...докосна ме!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Покажи мненията преди:      
Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Не можеш да пускаш нови теми
Не можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума