Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
ХуЛитери:
Нов: Darsy
Днес: 0
Вчера: 0
Общо: 14243

Онлайн са:
Анонимни: 1392
ХуЛитери: 0
Всичко: 1392

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Септември 2026 »»

П В С Ч П С Н
  123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930       

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator

С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - Конкурс: Съвсем истинска история
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Анкета :: Моля, гласувайте за това произведение

5
60%
 60%  [ 25 ]
4
17%
 17%  [ 7 ]
3
4%
 4%  [ 2 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
17%
 17%  [ 7 ]
Всичко гласували : 41

Автор Съобщение
BlackCat
Модератор
Модератор

Записан(а): Nov 22, 2003
Място: Горещ ламаринен покрив

МнениеВъведено на: 07 Мар 2007 09:51:26 » Конкурс: Съвсем истинска история Отговори с цитат върни се горе

И съм една забързана. И съм една пушилка... Изключвам фурната. На бегом зареждам пералнята. Пиша бележка, че яденето все още не е готово, който се прибере пръв да го дозапече. Вратите да затворя, вратите...вятърът е силен. Котаракът и той намери кога да се шмугне зад дивана. Оставя ли го там- отидоха цветята ми. Все ги препикава. И бодливи пръчки набучих по саксиите- все същото. Котешката му тоалетна аз ли да я ползвам? Не ще и не ще! Не ще да излиза. На четири крака му припълзях - опъва се и фучи.
Времето се е покатерило на гърба ми и не ми дава мира. Ютията дали я изключих? Душът в банята - чува се каааап, каааап, кап! Не съм го затворила добре...бягам до банята. Тичайки, поглеждам към часовника в коридора. След 20 минути трябва да съм на трети ред, при официалните гости, за премиерата на "Без дъх". Гост режисьор от Македония...светска история с продължение след това.
Облякла ли съм се? Да! Малко грим, червило, пет пръста през косата ми на клечки. И тя за случая натаралежена. С гел. Постара се фризьорката. Не тази чанта, не! От нея още не съм извадила памперсите за...бе няма значение за кого. Синята! Търси се синята чанта. Намирам я в гардероба на съпруга ми. Защо ли пък съм я сложила там?
Вече тичам по стълбите. Токчетата и те с мене. Няма как, не се долюбваме с тях, но на такива места взаимно се измъчваме. Аз ги кривя, те си връщат, като се забиват между паветата.
Пет минути до началото. Успях! На входа съм. Овладяла съм се. Спокойна съм. Пресичам бавно и уверено просторното фоайе на театъра. Дори се усмихвам. Вече в тъмен салон сядам на мястото си. До госпожа Ефимова, разбира се- същински облак ухаен.И тежи от грим.И сребрата и като гюллета я дърпат надолу. Как издържа тази жена?....Сепва ме гласът и, до ухото ми:
-Уаууу, Гизленце, (така ми викат на галено) пак ме изненадваш! Мноооого си артистична, мнооого! Тоалетът ти е от "Шарл дьо...."
Не чувам от къде е тоалета ми. Поглеждам се и устата ми се отваря, отваря, отваря...брадичката ми трепери....Ват роклята ми, купена специално за случая, е между нас казано заради една друга среща, моя си, прилепва по изтерзаното ми от бързане тяло, облечена съвсем наопаки. Ръбовете на шевовете- перфектно обработени - се открояват от материята, която пък, от тази си страна е доста разрошена. Ват бе, ват. Бието на деколтето, съвсем в различен цвят от основния, не скрива шармантния етикет на гърба....
- От Франция е, да! ( Божеее, боже! От магазина на две преки от нас е) Голямото Гизленце ми я донесе. (То не беше и помирисвало Франция, Гизленцето ми) Абсолютно актуална е. И е бутикова.
Метвам шала върху бутиковата си рокля, поне етикета да не се вижда, и със самочувствие за завиждане впервам поглед в сцената.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя ICQ номер
pencho_zaeka
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Jun 14, 2005
Място: София

МнениеВъведено на: 07 Мар 2007 10:00:03 » Отговори с цитат върни се горе

Бе, талантливото си е талантливо, каквото и да разказва! Браво! Laughing Laughing

ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Mar 05, 2007

МнениеВъведено на: 07 Мар 2007 10:32:06 » Отговори с цитат върни се горе

И аз така мисля!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
melomaniac
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Aug 11, 2005

МнениеВъведено на: 07 Мар 2007 11:54:52 » Отговори с цитат върни се горе

браво!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Silver Wolfess
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Jan 05, 2004

МнениеВъведено на: 07 Мар 2007 19:58:12 » Отговори с цитат върни се горе

Което е хубаво, хубаво. Браво!

ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Feb 23, 2004
Място: България

МнениеВъведено на: 07 Мар 2007 20:30:08 » Отговори с цитат върни се горе

Very Happy Напълно вероятна и забавно разказана история - поздравления за шармантния автор! Cool
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Посети сайта на потребителя
jonkata
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Mar 28, 2006

МнениеВъведено на: 08 Мар 2007 21:58:19 » Отговори с цитат върни се горе

Много ми хареса! Успех! Wink
pencho_zaeka
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Jun 14, 2005

МнениеВъведено на: 09 Мар 2007 23:34:15 » за единицата..... Отговори с цитат върни се горе

На който тук написа единица мога да кажа само едно - някои винаги ще могат, а други - никога. Така е устроен света. Ако ще и 200 единици да се кукнат, няма да заличат таланта на автора.

ПП. Пак да си й кажа - браво! Предричам място във финалната тройка!

_ _ _ _ _ _ _ _ _
Редактирано от: pencho_zaeka на 12 Мар 2007 15:56:44 - общо 1 път.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Посети сайта на потребителя ICQ номер
rainy
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): May 27, 2004
Място: {wejcariq

МнениеВъведено на: 12 Мар 2007 15:31:58 » Напълно вярвам, защото... Отговори с цитат върни се горе

... Поредната асоциация – покана за кафе от изключително близка приятелка с цел споделяне на важни събития. Хуквам презглава във моя си войнишки стил – навличане на обикновени, но пък любими дрехи; фон дьо тен на две, на три; колата и след минути вече съм там. Прегръдки, целувки и момичето тъкмо да се впусне в обяснения, ококорено започва да гледа блузката ми, чиито шармантни вътрешни ръбове не особено шармантно се подсмихваха на покорилата един малък връх моя разсеяност. Сериозен спринт имаше до дамската тоалетна, но това вече са детайли...

Чудесно е написано! Стегнато, завладяващо, с необходимата доза автоирония, без да се прескачат границите на досадните словесни еквилибристики и съответното преиграване...

P.S. Авторката да не е била и тя подвластна на Un Ammore Grande? Twisted Evil Mr. Green

ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Apr 10, 2004
Място: До брега на морето,но не съвсем.

МнениеВъведено на: 17 Мар 2007 20:10:56 » :-) Отговори с цитат върни се горе

Very Happy
Пушилка си! Мултифункционална!
Very Happy

ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 17, 2003
Място: Варна

МнениеВъведено на: 18 Мар 2007 00:56:31 » Отговори с цитат върни се горе

така му се кефя на това!... Laughing
Покажи мненията преди:      
Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Можеш да пускаш нови теми
Можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума