Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
ХуЛитери:
Нов: Darsy
Днес: 0
Вчера: 0
Общо: 14243

Онлайн са:
Анонимни: 1455
ХуЛитери: 0
Всичко: 1455

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Септември 2026 »»

П В С Ч П С Н
  123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930       

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator

С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - Конкурс: История с Роси и мусака
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Анкета :: Моля, гласувайте за това произведение

5
30%
 30%  [ 8 ]
4
15%
 15%  [ 4 ]
3
26%
 26%  [ 7 ]
2
11%
 11%  [ 3 ]
1
15%
 15%  [ 4 ]
Всичко гласували : 26

Автор Съобщение
BlackCat
Модератор
Модератор

Записан(а): Nov 22, 2003
Място: Горещ ламаринен покрив

МнениеВъведено на: 25 Фев 2007 22:34:14 » Конкурс: История с Роси и мусака Отговори с цитат върни се горе

Нали живея на море - много ме уважават роднините. Пристига братовчедка ми с мъжа си на гости.След като съм шетала, дигала и слагала масата, и десет дена съм била перфектен рум-сервиз, най-накрая тя се сеща и казва:
-Како, дай да сготвя вместо теб!
Како ли? Тя е с 10 години по-малка от мен, но аз изглеждам с 10 години по-млада от нея. Коя на коя е кака? Отдавна си блъскам главата над този феномен и стигам до извода, че братовчедката е много притеснителна, докато аз... хич не си го слагам навътре. Притеснението имам пред вид. Последващото развитие на ситуацията напълно ме потвърди.
-Хайде, Росе, нека ти видим майсторлъка! Тази вечер ще готвим мусака -тупвам каймата на масата и се оптягам на дивана да гледам сеир.
Почва се:
-Како, къде са картофите?... А лукът, како, къде е?... Би ли ги обелила и нарязала на дребно... Ако ми подадеш солта, няма да откажа...
Аз припкам насам-натам, но в един момент се усещам и не издържам:
-Росе, да уточним: ти готвиш - аз си почивам. Всичко е в кухнята. Оправяй се - и се връщам на дивана с добрата видимост.
М... да... това телевизорът е лошо нещо. Покрай някаква сапунка изтървах Росето от поглед. Тя гордо върна вниманието ми към себе си:
-Како, виж, добре съм подредила мусаката, нали? На колко да я слагам да се пече?
Гледам... и не вярвам! – в тавата се мъдри нещо със странен, вишнев цвят. Правя разследване и установявам, че Росето е открила онова бурканче с червена боя за сладки, което толкова години не можех да намеря. Бях го скрила от децата още ех... е... бяха малки. Помислила е боята за червен пипер. Факт: червеният пипер е в червена кутия, на която пише “червен пипер” и стои най-отпред при подправките. Но... както и да е . Росето ужасена иска да изхвърля мусаката в тоалетната. Сложила е боя в количество, достатъчно за оцветяване на два казана с маслен крем. Аз нали съм запазила самообладание, понеже: не си го слагам навътре - й викам:
-Росе, сега ще се върнат мъжете, умрели от глад и ядосани. Едва ли са хванали риба с оная мекица – гумената лодка на мъжа ти. Няма време за друга манджа. Тръскай мусаката в гивгира и я измий на чешмата.
Въпреки миенето картофите останаха в леко розов цвят. Каймата, която не свари да изтече през гивгира, заприлича на изкуствена като оная със соята.
И естествено аз довърших започнатото. Сложих повечко подправки... но от боята пак си нагарчаше. Братовчедката не яде. Аз хапнах за очи. На мъжете им направихме голяма купа със салата, сипахме им ракия във водните чаши и те се натъпкаха на корем. На другия ден нищо им нямаше. Корави мъже излязоха! Росето умря от притеснение да не ги отровим. Че как ще ги отровим с боя за сладки? Е за туй аз изглеждам с 10 години по-млада, въпреки че тя е с 10 години по-малка от мен. Като си го слага навътре... Притеснението де.
Изхождайки от тази история и от много други, които просто няма как сега да разкажа, стигам до извода, че една истинска жена, със самочувствие и финес трябва само едно нещо да си слага навътре. И то, и всичко останало, свързано с някакви нейни житейски притеснения, са грижа на мъжа.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя ICQ номер
copie
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Mar 11, 2005

МнениеВъведено на: 26 Фев 2007 12:01:21 » Отговори с цитат върни се горе

Smile Весело! Абе вярно, не ви е леко на вас, дето живеете по морето Rolling Eyes

ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 13, 2003
Място: Варна

МнениеВъведено на: 26 Фев 2007 21:15:32 » Ма много си права! Отговори с цитат върни се горе

И финала е достоен!!!

Merian
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 17, 2003
Място: Варна

МнениеВъведено на: 02 Мар 2007 21:44:53 » Отговори с цитат върни се горе

точно)....
Laughing
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Посети сайта на потребителя
ruslina
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 18, 2003
Място: Русе

МнениеВъведено на: 02 Мар 2007 22:27:01 » Отговори с цитат върни се горе

Ох...Де тоз финес...?! Laughing Laughing Laughing
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка ICQ номер
cska_ultras
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Feb 23, 2007

МнениеВъведено на: 02 Мар 2007 23:12:25 » Отговори с цитат върни се горе

Битовизми, битовизми....
Смях като от клизми...

Ха-ха-ха!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
hudojnika
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Jul 18, 2006
Място: Русе

МнениеВъведено на: 04 Мар 2007 12:22:33 » Отговори с цитат върни се горе

Нещо не ми стана ясно нали УЖ регламента е самоирония , а тука Росито опира злъчния пешкир, а авторката се ХВААЛИИИ... Що тъйй...
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Посети сайта на потребителя
centsche
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Feb 16, 2007

МнениеВъведено на: 05 Мар 2007 18:25:21 » Отговори с цитат върни се горе

Не сте ли забелязали, че когато човек няма вярна самооценка, той си мисли, че е кой знай кой и само се хвали. Да не би пък това да е имал пред вид автора? Laughing
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Покажи мненията преди:      
Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Можеш да пускаш нови теми
Можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума