Записан(а): Nov 22, 2003
Място: Горещ ламаринен покрив
Въведено на:
15 Мар 2007 22:42:40 » Конкурс: Рождения ден на Светлозар
Аз съм лекар.И мисля ,не лош но... съм психиатър.
Е и кое му е лошото - сега ще разберете и ще се развеселите.
Скоро,едни от най-големите ми приятели - Соня и Светлозар,започнаха да се готвят за рождения ден на Зарко.Те са невеоятни хора.
Приготвих аз чантичката с подаръчетата.А датата бе неделя.Около 15 часа след обяд Соня звъни "д-р Нуши,Зарко е зле."
Малко помислих и провидението си каза думата.Засилих се с такси към семейството.
Стара,но романтична къща.И Зарко на легло.Поти се, мъчи се, въобще трагедия на връх рождения му ден.В такива моменти доктора започва да действа от раз.За 2 часа вкарахме всичко,що му доиде на ум на човек - от нетрадиционната до класическата медицина.Докато
Соня отиде и закупи една камара хапчета, и в 19 часа вечерта Зарко се ококори.Минахме през различни диагнози - грип,маскирана стенокардна криза,обострената язва и въобще шока.
И в 19 часа вече бяхме на ракийката и невероятните Сонени гозби.Каде му е тук комичното.
Комичното в това е че когато тежкия грип започне да те поваля точно на рождения ти ден, ако си много добър човек, все от някъде някое доктор Нуши ще прелети и ще ти помогне.И ще почнат ракийката мезетата, а накрая здравеца и игликата.
ned ХуЛитер
Записан(а): Mar 06, 2007
Въведено на:
16 Мар 2007 11:52:56 »
Докторе, гледайте си лудите, душко.
Хубавото е, че лесно се смеете!
lusa ХуЛитер
Записан(а): Mar 09, 2007
Въведено на:
16 Мар 2007 15:13:15 »
И д-ре, има правописни и пунктуационни речници.Заслужаваме добро отношение!
Можеш да пускаш нови теми Можеш да отговаряш във форума Не можеш да редактираш мненията си Не можеш да триеш свои мнения Не можеш да гласуваш във форума