Записан(а): Dec 13, 2003
Място: Варна
Въведено на:
12 Юни 2023 12:33:20 » Тринадесет години галерия "АРТ МАРКОНИ" 15.06.2023
Скъпи приятели,
щастлива съм, да ви поканя за специалната изложба "Духът на Варна", с която ще отбележим тринадесет години активно артистично присъствие в този град.
Галерията е не само място за представяне на изобразително изкуство. Знаете, че през тези години сме приютявали творчеството на много от вас - било чрез така наречените "Балове на поезията", чрез конкурса "Очи към себе си", чрез представяне на книгите ви. Винаги съм търсила симбиозата между изкуствата. Щастлива съм, че кориците на много ваши книги намериха добри илюстратори в лицето на художниците, с които работя и че съм успяла да съдействам за това.
Духът на Варна са всички, които чрез творчеството си са създавали онази магия, която прави хората по-добри, която им помага да посрещнат новия си ден с надежда.
Благодаря ви, че сте част от всичко това!
Ще бъдем щастливи с Жорето да ви прегърнем на 15.06.2023 г. Ще отворим шампанското в 18.30 ч!
Обичам ви!
Маркони
_________________ За съдбата на песен мечтая,
като надежда в нечия душа да се вселя...
zinka ХуЛитер
Записан(а): Nov 05, 2007
Въведено на:
16 Юни 2023 20:04:05 »
Честита годишнина, мило АРТ-и!
Вярвам, че някой ден и аз ще посетя салона ви и ще си нося Пенливо вино, за да го гръмна във ваша чест и здраве!!!
И с много любов!!!
Не можеш да пускаш нови теми Не можеш да отговаряш във форума Не можеш да редактираш мненията си Не можеш да триеш свои мнения Не можеш да гласуваш във форума