Въведено на:
09 Дек 2020 19:49:11 » Възродени от вицове за душата
Един пич отива при доктора и вика:
– Докторе, много съм зле!
– Що бе? – пита докторът. – Кво ти има?
– А бе, мани... всяка нощ, като си легна, сънувам, че бутам един влак от София до Варна, и на заранта съм гроги, целият треперя и не мога да отида на работа!
Докторът казал:
– Глей ся, като си легнеш довечера, сънувай, че буташ влака до Горна Оряховица, и всеки ден намаляй разстоянието, накрая вече ще спреш да излизаш от София!
– Ще се оправя ли? – попитал пациентът.
– Гаранция давам! – рекъл докторът.
Влиза един друг пациент и казва:
– Докторе, много съм зле. Всяка нощ сънувам, че спя със 7 жени – и сутрин съм направо разглобен, не мога да отида на работа, целият треперя.
Докторът му отвърнал:
– Глей ся, като легнеш довечера, сънувай, че спиш с 4 жени, другите три ги дай на мене!
– Аааа, докторе, нека аз да взема трите, пък на теб да дам другите четири? – попитал пациентът.
– Не мога, пич! – рекъл докторът. – След 12 часа трябва да бутам един влак от Горна до Варна!
Albatros ХуЛитер
Записан(а): Feb 23, 2010
Място: Варна
Въведено на:
11 Дек 2020 14:26:03 »
Съдят една красавица.
Става адвокатът:
- Господин съдия! Вие само я погледнете! Какви дълбоки очи, прекрасна шия, изумителни коси! А каква възхитителна гръд! Какво дупе! Какви крака... Аз свърших, господин съдия.
Съдията:
- Аз също, но това няма нищо общо с делото.
Lirik1 ХуЛитер
Записан(а): Jun 01, 2020
Въведено на:
28 Дек 2020 16:07:05 »
Влиза мъж в бара, след него вървят розово фламинго и една мокра котка. Поръчва уиски, изпива го и пита за цената. Бърка си в джоба, изсипва пред бармана шепа монети и си тръгва. Смаяният барман преброявя монетите - точно до стотинка.
На другия ден пак влиза мъжът, след него фламингото и мократа котка, пие джин, пита за цената и отново изсипва купчина монети на бара. Обръща се и излиза, докато барманът брои парите, които пак са точно колкото трябва.
На третия ден човекът се появява със странната си свита и барманът още от вратата пита:
- Извинете, от петнайсет години съм барман, какво ли не съм виждал, но вие...
- Виждате ли - отговаря клиентът - наскоро хванах златната рибка, знаете я, "три желания" вика и аз директно, без да се замислям, казах и че, много искам винаги да си имам с мен едно дългокрако пиленце, с винаги мокро котенце, и с паричките всичко да ми е точно...
Не можеш да пускаш нови теми Не можеш да отговаряш във форума Не можеш да редактираш мненията си Не можеш да триеш свои мнения Не можеш да гласуваш във форума