competition
Модератор
Записан(а): Apr 26, 2010
|
Въведено на:
13 Юни 2020 13:32:09 » Състояние на полет? |
|
Няма полети. Масово са отменени или отложени, или неосъществими.
Полета ми София - Ню Йорк - София е отменен. Карантини, въления, куп нови формалности. И става така, че ако и когато пристигна в САЩ нямам нищо за правене. Ако не се брои седенето в стаи, взирането в една точка, храненията и висенето пред компа. Никакви приключения, никакво обогатяващо общуване. НИЩО! Авиокомпанията просто е избързала да отмени полета преди аз самият да го обявя за безмислен и ненужен. Повода изчезна, причината също. А и чувам, че там вече само черните животи имат значение. Вероятно ще съм в тройна опасност като културен и бял човек. Че и такъв, който никога не се извинява за думите и действията си. Довиждане и лека нощ, Ню-Йорк.
Полета София – любовта - София също го отметиха. По скандални причини. Спретнахме си разправия на тема „Що е то коронавирус и има ли той почва у нас”. И не искаме да се видим дори по скайпа. Аз застъпвам правоверната теза, че никой не е умрял от грип и общуването е безмислено без целувки, пегръдки, галене по главичката и изблици на нежност, последвани от разгорещяване до червено без мисъл за друго, СТИГАЩИ ДО ПЪЛНО ОТДАВАНЕ Контратезата е набита в главата на моята възлюблена чрез медиите и звучи така: Да бъдем отговорни грпаждани. Да пазим себе си, околните, световния мир и планетата! Постоянно с маска, миене на ръцете по 50 пъти на ден и ъпдейт със щаба 24/7. То, вярно противоположностите се привличат, но такава вътрешна несвобода и робско послушание ме отблъснаха. Дотам, че закрих дестинацията.
Най-важният полет София – свободата - София също е отменен. Качиха цената на билета на 5000 лева, забиха траншеи по пистата и за по-сигурно повредиха двигателите на самолета. Ако искаш излитай. В случай, че си по-лек от въздуха или имаш ядрен двигател. Струва си да обмисляш всякакви начини да полетиш, защото винаги има смисъл да пристигнеш на територията на СВОБОДАТА. Надявам се, че летищните и законно избраните да ни представляват власти имат план и даже имат план. И знаят какво правят. Защото в случай, че са забранили полета импровизирано и само от страх – нищо чудно гнева в пасажерите да нарасне дотам, че да им потърсят сметка. Брутално, окончателно и с оръжие в ръка. ЗА СВОБОДАТА СИ СТРУВА ДА СЕ БИЕШ И ДА УМРЕШ! |
|
|