Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
Регистрация

ХуЛитери:
Нов: StudioSD
Днес: 1
Вчера: 0
Общо: 14144

Онлайн са:
Анонимни: 554
ХуЛитери: 6
Всичко: 560

Онлайн сега:
:: VladKo
:: Marisiema
:: Oldman
:: pinkmousy
:: StudioSD
:: LeoBedrosian

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Април 2024 »»

П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930         

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator


С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - Не се е родило още журито…
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

 
Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Анкета :: Вашата оценка:

5
100%
 100%  [ 1 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Всичко гласували : 1


Автор Съобщение
competition
Модератор
Модератор


Записан(а): Apr 26, 2010
Мнения: 658

МнениеВъведено на: 12 Юни 2014 18:47:38 » Не се е родило още журито… Отговори с цитат върни се горе

Уважаеми читатели,

Възмутен съм,че конкурс,наречен”Състояние на полет”ми офъква безпардонно крилете. По професия, скромно казано,съм гений на беседите,сказките и още много други форми за споделяне на познания.Аз,тоя дето предлага беседи по няколкостотин листа,сега съм принуден да напъхам великите си мисли в една нищо и никаква страница. Кажете ми, допустимо ли е,редно ли е да е така?!

Но ще я запълня тая страница, не защото се домогвам до награда.Боже,пази!Не се е родило още журито, което да заслужи правото си да ме оценява.В тия безумно ограничени редове ще изложа на показ брилянтната си мисъл.Дами и господа,първо ще попитам:”Що е полет?”.Не бързайте да отговаряте,защото не знаете.Полетът е причудлива, неестествена за човека форма на движение. Всичко е движение, любезни ми читатели.Има три форми на движение. Под земята,по земята и над земята.Числото три отразява божествената природа на движението.Както например три е вменено в кълбото, върху което живеем.То има два полюса и един екватор.

Сега,няколко думи за полета.Той е духовен и реален. Духовни полети преживяваме всеки ден.Имаме си за тая цел много видове криле.Например-крилете на радостта, на любовта, на щастието, на славата и успеха и т.н. Те са светлите ни криле. Имаме си обаче и тъмни криле.На срама, на позора, унижението, падението, разочарованието, покрусата и други.Те ни водят дълбоко под земята и там се крием от себеподобните си. Докато забравим и отново цъфнем отгоре,ухилени като кукуряци през януари.Когато се случи малко да поумрем , си надяваме ангелски крила,но то е друга тема...Не случайно още в праисторически времена е имало мераклии, да летят с крила във въздуха.Аз, като представител на човешкия род, се чувствувам доста неудобно,че съм от цивилизация,която не познава корените сиНо паметта ни от трети век преди новата ера припомня как китайците се наслаждавали по празници на светещи балони с горещ въздух.Има и друг спомен,прероден в легенда- как едно момче на име Икар е полетяло с крилете изработени от любящия му баща Дедал.Но се е вдигнало толкова високо до слънцето,че е паднало в морето и се е удавило.Така се е утвърдил обичаят- първите във въздухоплаването задължително да тръгват за отвъдния свят,където се практикува безмоторно летене. При първият полет с балон човекът е настанил удобно в коша овца,петел и патица и когато гадинките се приземили успешно, разходката с балони станала традиция. В мюсюлманска Испания един арабски учен развил чалмата си и от нея направил подобие на делтапланер,с който скочил от върха на джамияПреди това извадил молитвеното си килимче и дълго вирил свещените си задни части на него.Отървал се само с уплаха и няколко леки натъртвания . После следват времената на дирижаблите,самолетите,хеликоптерите, махолетите,автожирите,ракетите.В скоро време любимата ни дестинация ще бъде Луната.Туроператори ще предлагат и бонус-посещение на международна Космическа станция.Накрая ще отделя няколко думи за състоянието на полета.То е така разнообразно,че е невъзможно да се опише.Но мога да споделя моето състояние на полет.Изпитвал съм го по време на сън и го завършвам падайки свободно и ускорително към земята и вкопчена с две ръце в юргана.По едно време имах огромно желание да скачам с парашут.Даже послъгвах тук-там,че вече съм го правил.Но и до сега съм изпитвл състояние на полет само и единствено със самолети.Но веднъж един германец на седалката до мен ми обясняваше колко се страхува от височината. Че като ме лепна един многогодишен страх!Едва преди две години отмина и се престраших да летя два часа и половина.Уважаеми читатели,аз съм до тук,поради наложеното табу.Бъдете живи и здрави и до нови срещи!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
haboob
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Dec 18, 2004
Мнения: 130

МнениеВъведено на: 16 Юни 2014 18:54:43 » Пиша 5, защото Отговори с цитат върни се горе

в този объркан свят всеки има нужда от малко внимание!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Покажи мненията преди:      
Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Не можеш да пускаш нови теми
Не можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума



Powered by phpBB version 2.0.21 © 2001, 2006 phpBB Group
Theme template LFS NewBoxBlue v.1.0.2 designed by LeoSoft © 2016 www.leofreesoft.com