Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
Регистрация

ХуЛитери:
Нов: Nela
Днес: 0
Вчера: 2
Общо: 14146

Онлайн са:
Анонимни: 718
ХуЛитери: 0
Всичко: 718

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Април 2024 »»

П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930         

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator


С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - Тук живее Пенка!
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

 
Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Анкета :: Вашата оценка

5
11%
 11%  [ 1 ]
4
11%
 11%  [ 1 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
33%
 33%  [ 3 ]
1
44%
 44%  [ 4 ]
Всичко гласували : 9


Автор Съобщение
konkurs
Модератор
Модератор


Записан(а): Mar 05, 2006
Мнения: 1152

МнениеВъведено на: 16 Мар 2012 18:04:55 » Тук живее Пенка! Отговори с цитат върни се горе

Не можах да случа на мъж и, това си е! Дано , поне на любовник да случа!Сега е много лесно – живот на семейни начала и човек винаги може да се спаси.
Преди години бях мома, ама девствена. Току, що бях завършила средното си образование. Харесах си един мъж. Викам си “-Той е!” и тръгнах , след него, докато не се запознаем. Имаше – цуни-муни- гуни и той ми предложи брак. Викам си – Пенке – вземай го тоя, че друг я има я няма и ти, ще си въртиш моминската трътка цял живот! Живота ни си течеше, като по ноти. Като минаха десетина години и той взе да кръшка. Викам си – лесна работа Пенке ! Тези сайтове за запознанства за, какво са! И, като почнаха да ми се лепят едни мъже, също, като мухи на свински гъз. И почнах аз да ги привиквам, но забравих да ви кажа, че съм порядъчна жена – днеска един, после друг и, така нататък. Но, това ставаше, когато моят беше нощна смяна. И, така дойде някой и аз веднага вадя ракийката и шопската салатка.Без, такова нещо не става!Не може още с влизането да си дигам краката.Пийваме си апетитно и се настройваме на любовна вълна. Помолвам се: “- Господи, дано да му стане!” И аха, аха таман му стане и аз му казвам, че мъжът ми е полицай! А той, като се разтрепери горкият, та , чак и оная му работа трепери и се смалява, смалява…. И почват въпросите:
- Ами, ако мъжа ти се върне!
- Не – викам му! Той е нощна смяна и в неговата длъжностна характеристика пише, че дежурният не трябва да напуска работното си място.
- Не, не става! – уплашено ми отговаря той и започва да се облича!
Успокоявам го и му обяснявам, че в моят гардероб има място и му казвам, къде точно да се скрие.. А той се запъва, като магаре на лед.
- Ами, ако се закашлям или кихна! Представи си – вика той да си извади пистолета и да ме гръмне!
Хем знае, че живея на първият етаж и може да офейка със скоростта на светлината! А, бе глупаци на този свят- колкото щеш с лопата да ги ринеш, че кой го кара да се кашля или,пък да киха !Заминава си без да свърши някаква работа!Няма смели мъже в тези сайтове. Идва друг и пак всичко по протокола. Точно в момента на настройките му споменавам за, това , че съпруга ми работи в полицията, Не мога да лъжа бе хора разберете! Исках да го предпазя от изненада, той, като скочи и за нула време си облече потника и слиповете. В , това време се звънна на вратата.Лелеее, изхвърча, като стрела на терасата.Чувам, нещо изпращя, нещо се счупи! Викам си: “-Отиде ми сливата” Имам едно сливово дръвче до терасата . А аз много обичам да си хапвам сливки , докато са още зеленки.Набързо отварям вратата и гледам клюкарката на входа! Искала да пита нещо мъжа ми! Отпращам я набързо и отивам на терасата и гледам клона от който си бера сливки се счупил и увиснал надолу, а на него виси мъжът, който ми беше обещал да ме направи щастлива. Държеше се на един чеп, който се, беше мушнал в единият му крачол на слиповете. Освободих го да си върви по живо по здраво. Голям глупак излезе, трябваше да разбере, кой звъни и тогава да прави, каквото си иска!
Човек се учи от грешките си. И аз реших повече да не им разказвам за моето семейство предварително, за да не ги стресирам. Но идва един и понеже аз правя секс само с презервативи и още преди да сложа ракийката го питам, дали идва заедно с Кънчо! А той ме гледа опулено и ме пита:
- Какъв Кънчо бе! Нищо не разбирам! Нали виждаш, че съм сам!
Обяснявам му, че на презерватива викат Кънчо и той ми го показа! Поисках го, и му казах, че съм гледала по телевизията, как точно се поставя! А той -не, та не! Съгласявам се и го гледам без да мигна. И представете си гледам опаковката беше зейнала.. Такъв скръндза не бях срещала. Този не ми избяга. Аз го изгоних. Мисля си –“-Боже , какви времена настанаха – всичко е втора употреба!”
Ако сега има някой от вас, който да е смел , да му става оная работа, да е писател, защото езиците им са по остри и по дълги, да е здрав, като бик, защото имаше един, докато го настройвах сърцето му, така се разтуптя, че и аз го чувах – бум – тра-ла-ла, бум тра-ла-ла……Направо щеше да изскочи от гащите му.Викам му:“-Не ме вкарвай в грях и чао!” Искам либето ми да е паралия.Дойде един ябанджия. Посрещнах го аз на гарата и той веднага се разприказва. Вземал пари на заем, за да си купи цял кат дрехи, заради срещата си с мене и искаше да му осребрявам касовите бележки веднага, иначе щял ад се върне обратно! Обърнах му гръб и го оставих на гарата.
Та да се върна на мисълта си.Ако има някой от вас , който да отговаря на моят вкус, нека да идва направо у нас. Както разбрахте не съм курва! Живея в блока на полицията. Знаете на първият етаж и на вратата пише: “Тук живее Пенка” Не се притеснявайте за мъжът ми. Ако табелката е на вратата – той го няма.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
geostal
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Nov 22, 2007
Мнения: 498
Място: Някъде по долното течение на р.Марица

МнениеВъведено на: 16 Мар 2012 20:42:08 » Отговори с цитат върни се горе

Пенке, аз съм Иванчо, ида, гледай ти да не избягаш, офицер съм от полицията Confused
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
tanitani
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Mar 07, 2010
Мнения: 13

МнениеВъведено на: 16 Мар 2012 21:40:46 » Отговори с цитат върни се горе

Ха,ха,ха...добро попадение ...повечето мъже търсят наготово,а жените искат все да им е готово...
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Покажи мненията преди:      
Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Не можеш да пускаш нови теми
Не можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума



Powered by phpBB version 2.0.21 © 2001, 2006 phpBB Group
Theme template LFS NewBoxBlue v.1.0.2 designed by LeoSoft © 2016 www.leofreesoft.com