Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
ХуЛитери:
Нов: JerilynWes
Днес: 0
Вчера: 0
Общо: 14198

Онлайн са:
Анонимни: 168
ХуЛитери: 4
Всичко: 172

Онлайн сега:
:: BoboDux
:: LeoBedrosian
:: Oldman
:: Icy

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Май 2025 »»

П В С Ч П С Н
      1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator

С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - КуКче и аз
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

Започни нова темаРепликирай в темата
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Автор Съобщение
alidora
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): May 09, 2006

МнениеВъведено на: 13 Фев 2024 02:04:28 » КуКче и аз Отговори с цитат върни се горе

Вчера си купих Мултикукър или както се оказа, че му викат на галено по фейсгрупите – КуКче. Съвсем импулсивно и без никаква предистория. Понякога тялото ми инстинктивно се раздвоява - случайно вестналият се за малко разум дава кратки, строги команди към долните крайници с посока „Към вкъщи!“, но те съвсем умишлено и безотговорно дезертират към някой, произволно изпречил се на пътя им магазин. А иначе ми минаваше от снощи през главата една мъглява мисъл за нов фритюрник, в който да си пържа дробчетата, че много пръскат. Добре, ама тя, техниката напреднала с век за има-няма пет години и така се оказах горда собственичка на умна тенджера, която освен, че пържела, можела и да готви почти самичка. Това последното установих, че е просто търговски капан, ама както казваше някога дядо: „Късно е чадо, мандалото лопна“. И така, последвах командата на вечно губещия позиции разум и се прибрах, избягвайки с огромно неудоволствие всички останали, случайно изпречили се на пътя ми магазинчета. Веднагически се заредих с ентусиазъм, като мършав кос през март, защото ние с готвенето много много не се погаждаме, да не кажа, че понякога и не се понасяме. Ша пържа, реших и включих със замах тенджурата. Тя изсвири милинко, да ме уведоми един вид, че е в пълна бойна готовност. Започнахме значи да са опознаваме, ама след четвърт час човъркане по дисплея никъде не си призна, че може да пържи. Добре, че е фейса да разбера, че таз умна тенджура казвала на пърженето „запечатване“. Хубаво! Ще запечатам едно 18-19 кила тиквички като за начало. Иначе добре се държи, изписва „моля, ………..“ , напътства те кое кога да сложиш, та по едно време заподозрях, че са ползвали за прототип свекървата. Сурнах олиото, търпелива като гърмяща змия изчаках и последвах всички инструкции и…воала – пържи бе, наистина. Доволна и щастлива, затворих капака и тъкмо да запаля блажено цигара, тенджурата взе да протестира. Пищи като парен локомотив по нанагорнище и настоява панически, ама мило: „ Моля, отворете капака“. Не разбира пущината ни от думи, ни от увещания. Отворих го, да млъкне, че милото взе лекинко да се изнервя, ама си викам на акъла, че такива фасони на мен не ми минават. Утре ще ходя за капак, обикновен, с дупка по средата. Тя ще ми каже на мен, как да си запечатвам тиквичките. ( Останаха ми още 15 кила.)
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
pc_indi
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 06, 2005
Място: София

МнениеВъведено на: 13 Фев 2024 03:21:28 » Отговори с цитат върни се горе

Хахааа Laughing Проблема им на тези уреди е, че се мислят за по-умни от потребителя.. Ама ако се навие да запечата 15 кила тиквички...човек може да си затвори малко очите и ушите Laughing
Сетих се как преди години, в момент на логично отречение от микровълновата печка, си купих машинка за пуканки.(Понеже за това главно ползвах микр. печка) Да, атрактивно беше да ги посрещам с купата, да я уцелват, да ми скачат по главата и пр. Но! Не можело да са от онези с маслото, а от специална царевица от пазара, пък да съм си топяла масло и да ги заливам после...тц...не е същото Wink
Много свежичко Кук.чето ти, хареса ми! Успех! Smile
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Посети сайта на потребителя
Markoni55
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 13, 2003
Място: Варна

МнениеВъведено на: 13 Фев 2024 19:55:37 » Няма да се даваш без бой! Отговори с цитат върни се горе

Този изкуствен интелект все да ни преследва...Трябва да я научиш кой кара влака! Laughing

Mia2442
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Sep 18, 2009
Място: София

МнениеВъведено на: 17 Фев 2024 08:46:13 » :) Отговори с цитат върни се горе

Еха, чакам втора серия с еър фрайър -още по-непослушна технологияSmileSmileSmile
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Посети сайта на потребителя
alidora
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 22 Фев 2024 22:11:20 » Отговори с цитат върни се горе

pc_indi написа:
Хахааа Laughing Проблема им на тези уреди е, че се мислят за по-умни от потребителя.. Ама ако се навие да запечата 15 кила тиквички...човек може да си затвори малко очите и ушите Laughing
Сетих се как преди години, в момент на логично отречение от микровълновата печка, си купих машинка за пуканки.(Понеже за това главно ползвах микр. печка) Да, атрактивно беше да ги посрещам с купата, да я уцелват, да ми скачат по главата и пр. Но! Не можело да са от онези с маслото, а от специална царевица от пазара, пък да съм си топяла масло и да ги заливам после...тц...не е същото Wink
Много свежичко Кук.чето ти, хареса ми! Успех! Smile

О, времена! О, технологии!
Благодаря )))
alidora
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 22 Фев 2024 22:15:28 » Re: Няма да се даваш без бой! Отговори с цитат върни се горе

[quote="Markoni55"]Този изкуствен интелект все да ни преследва...Трябва да я научиш кой кара влака! Laughing[/quot

Ще, ще ))) То от зор и аз ще се науча да го карам)))
alidora
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 22 Фев 2024 22:17:56 » Re: :) Отговори с цитат върни се горе

Mia2442 написа:
Еха, чакам втора серия с еър фрайър -още по-непослушна технологияSmileSmileSmile

За сега една умна ми стига, че ако се съберат две, кой ги знае, може да решат коалиция да правят )))
Marta
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Feb 23, 2004
Място: България

МнениеВъведено на: 23 Фев 2024 11:13:07 » Отговори с цитат върни се горе

Very Happy мършав кос през март, АлиДора - (малко като Али Баба го чета този ник, особено покрай конкурсните участия )Very Happy

Моя милост няма никакво доверие на разни умни тенджери, домове, роботи дето се заклещват из ъглите и под столовете и дори една котка ги превъзхожда интелектуално, макар да ръси косми навсякъде - не да ги събира...Ако ми измислят котка, която сама да си събира космите от дивана - ще ги призная Very Happy
Чудех се как ли казват на Еър Фрайъра из фейсгрупите. Моят опит с този не твърде умен уред е доста по-голям, но едно до дву-тристранен! Картофи, сандвичи, ядки - толкова! Ползвам го за затопляне на разни печива, върши ми работа вместо микровълнова, но виж пуканки не съм го пробвала да прави...Първия такъв уред успях да подпаля - до ден днешен отричам АЗ да съм врътнала ключа на котлона върху който го бях поставила на електрическата печка. Подозирам външна намеса! Изкуствена, без тонинко интелект! Rolling Eyes
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Посети сайта на потребителя
alidora
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 26 Мар 2024 23:40:16 » Отговори с цитат върни се горе

Marta написа:
Very Happy мършав кос през март, АлиДора - (малко като Али Баба го чета този ник, особено покрай конкурсните участия )Very Happy

Моя милост няма никакво доверие на разни умни тенджери, домове, роботи дето се заклещват из ъглите и под столовете и дори една котка ги превъзхожда интелектуално, макар да ръси косми навсякъде - не да ги събира...Ако ми измислят котка, която сама да си събира космите от дивана - ще ги призная Very Happy
Чудех се как ли казват на Еър Фрайъра из фейсгрупите. Моят опит с този не твърде умен уред е доста по-голям, но едно до дву-тристранен! Картофи, сандвичи, ядки - толкова! Ползвам го за затопляне на разни печива, върши ми работа вместо микровълнова, но виж пуканки не съм го пробвала да прави...Първия такъв уред успях да подпаля - до ден днешен отричам АЗ да съм врътнала ключа на котлона върху който го бях поставила на електрическата печка. Подозирам външна намеса! Изкуствена, без тонинко интелект! Rolling Eyes

Всъщност се наложи ника да го измисля бързо още в зората на прохождащите форуми у нас. Писах в регистрацията разни нежно звучащи, но не, та не, всички били заети. Този не съм го мислила, просто се изсипа отнякъде, а аз бързах да вляза във форума. После се регистрирах в няколко сайта с него, свикнах му и тъй си и остана вече 18 години. Залепи се за мен като гербова марка и абсолютно категорично забрани на всякакви други никове да припарват до неговата реална притежателка. Интересно е сравнението ти с Али Баба, не ми беше хрумвало досега.
Покажи мненията преди:      
Започни нова темаРепликирай в темата
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Не можеш да пускаш нови теми
Не можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума