Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
ХуЛитери:
Нов: JasminIvanova
Днес: 0
Вчера: 1
Общо: 14092

Онлайн са:
Анонимни: 405
ХуЛитери: 5
Всичко: 410

Онлайн сега:
:: Mitko19
:: anonimapokrifoff
:: zebaitel
:: LATINKA-ZLATNA
:: mitkoeapostolov

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Септември 2023 »»

П В С Ч П С Н
        123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator

С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - "Ти гониш !" - ново предизвикателство!
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

Започни нова темаРепликирай в темата
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Автор Съобщение
Markoni55
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 13, 2003
Място: Варна

МнениеВъведено на: 20 Юни 2023 15:14:39 » Отговори с цитат върни се горе

pastirka написа:
И аз много се радвам на идеята, защото смятам да се причисля към прозаиците и заедно да нищим историите, които те ще предложат!👍 Хайде, давайте ги по-бързо насам! Както съм загряла, веднага се прехвърлям на другия коловоз и се качвам на вашия влак! Ту-тууу! Потегляме ли, хулитери ентусиасти?!😍

Е, стига алчня! Laughing Няма да ни изоставиш нали! Laughing Че тук при поетите се оказа единствения стълб, на който се крепи идеята- направо си "стахановка многомашинничка"! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

zinka
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Nov 05, 2007

МнениеВъведено на: 21 Юни 2023 21:20:48 » Отговори с цитат върни се горе

Добре бе!
аз няма да се качвам на влака.
Ще развинтвам тук-там болтове на релси, с големия гаечен ключ / дано го найда.../

Влакът ще е парен, нали...?
Да има пара и дим ми се ще....и кюмюр...
Smile)
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя
pc_indi
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 06, 2005
Място: София

МнениеВъведено на: 22 Юни 2023 01:23:27 » Страхотно!!! Отговори с цитат върни се горе

Много се радвам за прозата! Мисля, че е повече от чудесна идеята за разказ.- буриме! Така много повече хора, мисля, ще се включат, защото римите уморяват и са склонни да се бъгнат дори при най- добри поети-стихоплети.
Ще се получат наистина интересни творби! Може и едното от трите да е приказка Излишно е да казвам, че ще се включа с кеф! И в трите! Very Happy Започвам да мътя десет изречения... Shocked Laughing Cool Very Happy
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Посети сайта на потребителя
Markoni55
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 24 Юни 2023 23:09:51 » Re: Страхотно!!! Отговори с цитат върни се горе

pc_indi написа:
Много се радвам за прозата! Мисля, че е повече от чудесна идеята за разказ.- буриме! Така много повече хора, мисля, ще се включат, защото римите уморяват и са склонни да се бъгнат дори при най- добри поети-стихоплети.
Ще се получат наистина интересни творби! Може и едното от трите да е приказка Излишно е да казвам, че ще се включа с кеф! И в трите! Very Happy Започвам да мътя десет изречения... Shocked Laughing Cool Very Happy

Мария, ти си пълна с енергия. Само да поясня, че включващите се с коментари - продължения, не е нужно да го правят в десет изречения, могат и в по-малко Laughing Важно е да не са ПОВЕЧЕ! Идеята е да бъде четимо, гъвкаво, действено, интригуващо...

Markoni55
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 24 Юни 2023 23:17:32 » Давам старт и на прозата! Отговори с цитат върни се горе

Радвам се, че прозаиците прегърнаха идеята и даже вече нямат търпение да стартираме. А и какво значение има датата?
Решихме, поне за начало, прозата да стартира с две предложения - снежни топки. В това има резон, все пак читателите трябва да имат време да проследяват случващото се. За следващият сезон - края на юли, ще решим дали да продължим в това темпо и дали три произведения едновременно, няма да натежат.
Времето ще покаже, а сега - Мариана Царкова и Ирена Георгиева, чиито свежи пера познавате и от конкурса ни "Очи към себе си" ще дадат начало на играта в категория "проза".
На добър час!
Маркони

Markoni55
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 04 Юли 2023 12:55:13 » Вторият етап на "Ти гониш" приключи! Отговори с цитат върни се горе

Поздравления за Pstirka, която отново показа въображение и успя да ни увлече в своята история, събрала най-много четения и включвания. Това, според регламента ни я определя за ПОБЕДИТЕЛ в този етап, както и правото да участва в стартовата тройка - поезия в следващият ни етап, който ще започне в август. Естествено, че регламентът ни се адаптира към ситуацията и както виждате, с голямо удоволствие следим появата на прозаиците и двете вълнуващи, развиващи се успоредно, истории. По всяка вероятност в следващите етапи ще редуваме по един месец - поезия и следващият месец - проза.
Приятно четене в летните жеги!
Честито Мария!

Markoni55
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 05 Авг 2023 17:58:07 » Приключи трети етап от предизвикателството "Ти гониш&qu Отговори с цитат върни се горе

Скъпи приятели,
поредният експеримент, този път проза, приключи. Благодаря на IGeorgieva и Mia 2442 за порцията предизвикателство. Поздравления за Мариана Царкова, чиято история навърза по невъобразим начин толкова интересни герои, събития и съдби, че не можа да приключи в рамките на определеното по регламент време. Независимо от това чудесно ни забавлява. Нещо повече - историята ще продължи, но вече авторката ще прецени каква посока ще поеме. Надявам се да проследим продълженията в нейният профил тук и дай Боже в самостоятелно книжно издание някога. Това е доказателство колко креативна е идеята, защото е дала първоначален тласък и искра за нещо добро, както това се случи и с "Морските обрати" на Мария /Pаstirka. По регламен победителите в съответният етап продължават в следващия, но решихме единодушно да обявим месец август за отпускарски./ Нама да се делим от депутатите я!/.
През септември продължаваме. Напомням на всички, които биха искали да се включат с начално, стартово произведение, нека ми пишат на лични или на имейл.
С пожелания за хубаво и спокойно лято се разделям с вас!
До среща през септември!
маркони

pastirka
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Sep 02, 2007

МнениеВъведено на: 06 Авг 2023 16:46:54 » Отговори с цитат върни се горе

Така, така, Маркони! Може да не получаваме заплатите и пенсиите на депутатите, но защо като тях да не си дадем една дълга едномесечна почивка!👍 То и вдъхновението иска да си излезе на рахатлък, да помързелува малко и си повярва, че е голяма работа – пак по депутатския пример!
Събирайте слънце, приятели, трупайте сили и емоции, а през септември и аз ще ви чакам с наострени пера за творчество!
Сега си слагам новата капела и излизам на шезлонга в двора да се печа! После ще си люсна една кофа студена вода и ще си мисля, че поря морските вълни на северното ни черноморие, където водата изведнъж придоби зимни температурни стойности. Хайде, довиждане от мен, че слънцето се е наканило да се скрие зад облак и импровизираният ми дворен плаж ще отиде на кино!🥰
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
zinka
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Nov 05, 2007

МнениеВъведено на: 09 Авг 2023 15:40:57 » Отговори с цитат върни се горе

Тази ваканция дойде точно на време, поне за мен - категорично, щом като три дни не мога да събера енергия да реагирам на навременното решение, с поздрав към ръководещия колективния орган на Гоненицата, во главе с Морското момиче Маркони!
Ползотворен отдих на всички заинтересовани!
Razz Idea Very Happy
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя
Mia2442
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Sep 18, 2009
Място: София

МнениеВъведено на: 12 Авг 2023 09:35:29 » :) Отговори с цитат върни се горе

Идеята за играта в "пясъчника" е чудесна -и преди сме го правили под различни творби, но сега вече е официалноSmileЕдин месец ставах и лягах с госпожица Дора и нямах търпение да отворя Хулите и да видя какво се случва с хероите - даже ставах в 5, за да си напиша текста преди работа. Така че малко ваканция е добре дошла. Благодаря за подкрепата на всички още веднъж - и за наградата, разбира се!Smile На Ирена текстът също имаше потенциал -вече обмислях как зетят си купува хладилна чанта и през час слиза в гаража да си дояжда-хаха. Но явно Иренка нямаше време да води играта. Нищо-гоненицата продължава.
И понеже ми се пада да започна пак - мисля си за един художник, който приключва шедьовър, кани в ателието си 3 двойки приятели, а накрая на вечерта е намерен убит с шиш за лед - кой го е убил, какви са взаимоотношшенията между всички тях и най-вече защо - разчитам заедно да измислим SmileSmileSmile
Но това - за наесен с песен! Засега -хубаво лято на всичкиSmile

P.S. Анониме, стягай се - госпожица Дора си чака третата целувка и гранде финале, пък и не само тяSmileSmileSmile
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Посети сайта на потребителя
Markoni55
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 14 Сеп 2023 17:11:51 » "Ти гониш!" - издание месец СЕПТЕМВРИ Отговори с цитат върни се горе

Скъпи приятели,
продължаваме след лятната ваканция. Този път предложенията са две - проза и поезия. Продължават с нови произведения фаворитите в двете категории: Mia2442 и Pastirka.
Решихме да въведем и опция КОМЕНТАР, без коментиращият да е длъжен да се включва в играта и да продължи произведението. Но за да не се губи нишката на сюжета, искам да помоля всички, които коментират, без да участват в дописването, да запишат в графата - Заглавие - КОМЕНТАР
Коментарите са важни за автора и не бихме искали да го лишаваме от възможността да има обратна връзка само от читатели...
Надяваме се тази опция ще раздвижи духовете и интереса към играта.
Да се готвят желаещите за старт през октомври!
На добър час на поредното издание!
Маркони

Покажи мненията преди:      
Започни нова темаРепликирай в темата
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Не можеш да пускаш нови теми
Не можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума